Helsinki Cup tuli ja meni osaltamme. Tänäkään vuonna ei mainetekoihin ylletty, vaikka I joukkue voittikin lohkonsa. II joukkue jäi taistelemaan B-finaaleihin pääsystä, mutta lopulta sijoitukseksi jäi 4. sija kovassa alkulohkossa. 

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tänä vuonna joukkuettamme vaivasi materiaalin kapeus. Muutama poissaolo ja sairastuminen näkyivät heti joukkueen pelissä. Poissaolijoita paikkaamaan ei noussut muita pelaajia. Kuvaavaa oli, että I joukkueen viimeiseksi jääneessä ottelussa PK-35:sta vastaan vaihtopenkki oli maalivahdin loukkaannuttua jo tyhjänä.

 

Kävin tänään katsomassa Pallokentällä pari matsia. PK-35 pelasi alle oman tasonsa ja hävisi venezuelalaisille vierailijoille selvästi. Academica Emeritensen peliä katsellessa kävi aika nopeasti selväksi, että Honka Stars tulee repimään melko köykäisen puolustuksen riekaleiksi – niin kuin sitten taisi käydäkin.

 

Semifinaalien yllättäjä näyttää olevan JäPS, mutta uskon, että siitä ei ole vastusta venäläiselle Olimpica Unitedille. Veikkaukseni tässä vaiheessa on se, että P11 finaalissa kohtaavat jo B-lohkossa kohdanneet – ja meidän Sinistä joukkoa kurittaneet - KäPa/United ja Olimpica United. Tosin KäPalla on vielä Honka Stars voitettavana.