Viimeiset lohkomatsit on nyt käyty ja tulokset selvillä. Toisissa lohkoissa näytti olevan isojakin tasoeroja, mutta toisissa käytiin tasaisiakin taisteluja. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Itse pääsin vihdoin katsomaan myös punaisten ottelua. Viimeisessä lohko-ottelussa pojat näyttivät menevän jopa hieman leikitellen 7-2 voittoon. Mitä ilmeisemmin Punaisilla ei lohkossa ollut vielä kunnon vastusta ja todellista tason mittaria. Tai tietysti mittarina voidaan pitää sitä, että kaikki ottelut voitettiin – ja useimmat suurinumeroisesti. Huomenna jatkuu, ja uskon, että voitokkaasti. Sen jälkeen vastaan tulleekin KäPan ykkösnyrkki, jota pidän yhtenä ikäluokan parhaana joukkueena.

 

Siniset pääsivät B-finaaliin taistelun jälkeen. Lohko oli tasainen tasureiden ja ristiinpelaamisten takia. Itse asiassa IV tulleella oli myös 2 voittoa, 2 tasuria, 8 tehtyä maalia ja sama pistemäärä. Keskinäinen ottelu 0-0, mutta meillä vain 4 päästettyä maalia.

 

Jos Punaisten tie vaikutti menevän leikkien A-finaaleihin, niin Sinisillä joka matsi oli hirveää vääntöä ja taistelua pääsystä kolmen parhaan sakkiin. Tietysti oman pojan matsien seuraamisessa on aina oma jännityksensä, mutta nyt kyllä poikien otteluita seuratessa kävi syke erityisen korkealla. Varsinkin pelit PiTaa (kts. eilinen) ja HPS/98 vastaan olivat hurjia taisteluja, joissa pojat (ja vanhemmat) joutuivat lujille. Varmasti myös muut ns. keskikastin joukkueet kokevat asian juuri näin – jokainen voitto oli ISO voitto.

 

Hienoa työtä molemmilta joukkueilta mukaan lukien valmentajat ja huoltajat!