Futiskausi taputellaan kasaan perinteisesti tässä lokakuun loppupuolella. Erona menneisiin vuosiin on kuitenkin se, että futiskausihan ei oikeastaan pääty – se jatkuu  heti uudella kaudella. Poissa on ajat, jolloin futiskausi alkoi vapun tienoilla ja loppui syyskuussa. Nyt junnuillakin talvikausi on tärkeä perustreenikausi, jolloin rakennetaan sitä perustaa, jonka varassa kesällä pelataan.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Nimellisesti vanha kausi kuitenkin aina päätetään ennen uuden aloittamista. Pojille pidettiin kauden päättäjäiset perjantaina. Olimme katsomassa koko joukkueen voimin uutta Rottatouille –leffaa. Samalla jaettiin hieman pokaaleja ansioituneille pelaajille. Sellaista  rentoa ja mukavaa yhdessäoloa siis.

 

Itse ei ole vain vielä oikein asennoitunut kauden aloittamiseen. Pitäisi vain ottaa itseään niskasta kiinni ja aloittaa työnteko. Kaipa se kausi taas tästä lähtee liikkeelle. Nuoremmalla pojallakin oli jo ensimmäiset talvisarjan matsit.