Joukkueemme on järjestänyt oman turnauksen jo neljänä, ellei viitenä, vuonna aina elokuun loppupuolella. Tänäkin vuonna turnaus oli tarkoitus järjestää, mutta kohtasimme odottamattomia vaikeuksia. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Turnauksen järjestäminenhän aloitetaan aina hyvissä ajoin jo aikaisempana vuonna, koska kenttäalueet täytyy varata kaupungilta. Keväällä laitoimme ensimmäiset ilmoitukset lähiseudun joukkueille. Käytännössä kutsut lähtivät kaikille Helsingin ja Uudenmaan piirin joukkueille. Muutamia kutsuja laitettiin liikkeelle pitkin kesää, piirin peleissä ja Hesa Cupissa värvättiin vierasjoukkueita, mutta emme onnistuneet saamaan joukkueita kasaan kuin kourallisen. Lopulta päätimme jo melko aikaisessa vaiheessa, että koska hommaa ei saada kasaan, emme ala järjestämään turnausta, jossa on vain muutama joukkue.

 

Harmittaa kuitenkin joka suhteessa. Tietysti turnauksen peruminen näkyy myös joukkueen budjetissa. Onneksi voitiin peruuttaa kenttävuorot, joten niistä ei tule kustannuksia.

 

Uskon, että tänä vuonna turnauksia oli vain liikaa 97 - joukkueille. Taittaa muillakin olla hieman vaikeuksia. Kellokoskella on turnaus samaan aikaan ja toivottavasti meidän turnaukseen ilmoittautuneet siirtyvät vaikka sinne. Ainakin siellä oli vielä vähän aikaa sitten runsaasti tilaa. Oulunkylässäkin ollut turnaus täytettiin näemmä 98 – joukkueilla. ja kaiken hyvän lisäksi Viikingit järjestävät turnauksen samana viikonloppuna.

 

Aina ei kysyntä ja tarjonta kohtaa, vaikka turnauksemme onkin ollut aina suhteellisen onnistunut (paitsi se vuosi kun oli rankkasade, mutta se ei ollut järjestäjän vika!) ja pelitkin olisi pelattu nurmikentällä.

 

ps. näitä kirjoituksia on ollut viime aikoina hieman harvakseltaan, mutta se ei johdu siitä, että ei mitään tapahtuisi – on vain ollut pirun hektistä aikaa duunissa. Eiköhän tilanne korjaannu syksyn mittaan.