Ainakin pääkaupunkiseudulla on taas pelaajaruletin aika. Useat joukkueet järjestävät avoimia harjoituksia, joissa pyritään löytämään ne parhaat voimat omaan talliin. Mikäs siinä, useinhan nämä joukkueet ovat jo valmiiksi ikäluokkansa aatelia, ja olosuhteet harrastaa usein huippuluokkaa. Mielenkiinnolla odotan talven hallisarjoja, että kuka mistäkin joukkueesta pomppaa esille. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Joukkueemme itse ei aktiivisesti rekrytoi ketään. En tiedä, mitä valmentajat kehittelevät tulevaisuuden varalle, mutta uskoakseni tästä eteenpäinkin luotamme aika pitkälle ns. orgaaniseen kasvuun. Samalla kun omat pelaajat kehittyvät hyvällä harjoittelulla, niin menestys, hyvät harjoitusolot, valmennus ja toimiva organisaatio (eli hyvä pössis!!!) luultavimmin takaavat sen, että joukkueeseemme on tulossa tulevaisuudessakin uusia hyviä ”pelimiehiä”.

 

Jos nyt syksyllä on pelaajien uus’jako – niin keväällä ja kesän korvalla tullee uusi kierros. Silloin liikkuvat ne, joilla intoa riittää, mutta joukkue on menossa alta tai taidot eivät riittäneetkään enää edarijoukkueeseen. Silloinkin on kysyntää hyvistä seuroista, joissa harrastusta voi jatkaa.