Vuosi on lähtenyt liikkeelle jojon näkökulmasta vauhdikkaasti. Jo joulukuun puolella tulee hakea kenttiä Helsingin kaupungilta, jos mielii järjestää turnauksia pääkaupunkiseudulla ja piirillekin turnaukset ilmoitetaan jo tammikuun puoliväliin mennessä . Samoin kevään ja isoimpien kesän turnausten ilmoittautumiset on jo täydessä vauhdissa. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Joukkueen kannalta onkin toivottavaa, että valmentajat jo hyvissä ajoin edellisenä vuonna tai heti vuoden alkaessa tekevät kotitehtävänsä ja miettivät ainakin alustavasti kesän turnauskalenteria ja piirisarjoja. Vaikka kaikkia turnauksia ei olekaan vielä tiedossa, niin ainakin alustava suunnitelma turnausten määrästä on hyvä olla selvillä.

 

Kun alustava turnauskalenteri on tiedossa voikin aloittaa suunnittelemaan jo talven/kevään ensimmäistä vanhempainpalaveria. Tänä vuonna tuntuu, että sen aika on edellistä aikaisemmin, koska kausi tuntuu olevan jo täydessä käynnissä. Yksi turnaus tänä vuonna on jo takana, toinen ja kolmas heti tulossa. Kausi pitenee samalla kun pojat vanhenevat. Saa nähdä koska yleistyvät marras-joulukuun halliturnaukset.