Kävimme poikien kanssa seuran järjestämässä ylimääräisessä treenissä. Kyse oli kaikille tietyn ikäisille seuran junioreille tarkoitetuista maksullisista lisätreeneistä. Kiva tilaisuus, vaikkakin hiihtoloman alkaminen olikin varmasti verottanut osallistujien määrää. Tarkoituksena lienee se, että tällaisia treenejä tullaan seuran toimesta järjestämään tasaiseen tahtiin läpi vuoden. Maksukin oli ihan kohtuullinen ottaen huomioon, että siihen sisältyy myös valmentajat, jotka ainakin näin maallikon silmissä näyttivät varsin asiansa tuntevilta.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pojat tykkäsivät. Treeneissä ei tosin juostu hikipäässä tai pelailtu vaan treenit olivat enemmänkin taitokoulutyyppinen treeni. Lapset jaettiin pienempiin ryhmiin iän ja taitojen mukaan, ja jokainen ryhmä sai yksilöllistä opastusta. Oli kiva huomata että pienryhmässä valmentajalla on aikaa näyttää ”kädestä pitäen” miten joku pallon hallintajuttu tehdään.

 

Itse näkisin treenien parhaana antina sitä, että mukana oli eri valmentajat kuin omissa treeneissä, ja jotka harjoituttivat poikia hieman eri tavalla ja eri asioilla kuin omissa treeneissä. Uskon, että kumpikin poika sai mukavasti täydentävää treeniä. Varsinkin vanhempi poika piti siitä, että nyt tuli taas uusia asioita, joita voi kaverin kanssa treenata pihalla. Täällä Helsingissähän talvea ei näet ole näkynyt ja muksut kirmaa kuivalla hiekkakentällä nappikset jalassa keskellä helmikuuta!