Ilmojen jo hieman viilentyessä turnausreissuihin tulee lisäjännitteitä sään muodossa. Jos on viikonlopun seissyt kylmissään vesisateessa on ihme, jos nuha ei pääse iskemään. Sama koskee tietysti myös poikia. Tähän aikaan vuodesta on ihme jos koko joukkue on pelikunnossa. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Turnausjärjestelyille syksyn (ja miksei keväänkin) turnaukset ovat haastavia. Joukkueilla tulisi olla kunnolliset lämpöiset pukuhuonetilat, joissa voi tarvittaessa vaihtaa pelien välillä kuivaa ja lämmintä päälle. Jo armeija-aikoina kehotettiin huolehtimaan siitä, että jalat ovat kuivina.

 

Huomenna on edessä taas turnausreissu. Silmä kovana ollaan seurattu säätiedotuksia, mutta tänä kesänä tuntuu siltä, että ennusteet muuttuvat päivittäin. Vielä eilen kympin uutiset ennustivat sunnuntaiksi rajua sadetta Turun tienoille, mutta tänään luvataan "vain" ukkoskuuroja. Paras kuitenkin ottaa noin 3 vaatekertaa sekä kumisaappaat ja sadeasu mukaan - muuten saadaan ensi viikolla pojan kanssa viettää rokulipäiviä kotona.

 

Pääkaupunkiseudun sateita ennen piirin pelejä ennustellaan aina osoitteesta http://testbed.fmi.fi/history_browser.php?imgtype=radar&timestep=0.