Hitsin pimpula! Kevätkiireet painavat päälle ja bloginkin päivitys on jäänyt vähemmälle. Joskus käy niin, että työ ja vapaa-aika häiritsevät pahasti futisharrastustusta. Vaikka suurimmat futis-fundamentalistit ovatkin sitä mieltä, että asia kuuluisikin olla toisin päin :)

 

Joukkueen osalta saimme vanhempien kevätpalaverin pidettyä sopuisassa tunnelmassa. Ainakaan kokouksessa ei käyty mitään maatamullistavia keskusteluja joukkueen linjanvedoista. Pöytäkirjankin olisi melkein voinut kirjoittaa etukäteen jo agendan pohjalta. Alkoi jo tuntua siltä, että joko vanhemmat luottavat joukkueen toimintaan ja meihin, jotka toimintaa suurimmaksi osaksi pyörittävät tai sitten he eivät vain välitä. Toisaalta vanhempia edelleen tulee kiitettävästi paikalle kokouksiin, joten kokoukset koettaneen kuitenkin tärkeinä.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kokouksissa esille otettavat voimakkaat kannanotot ja keskustelut vähenevät jos jojo ja valmentajat tekevät työtään avoimesti ja ovat valmiita keskustelemaan vanhempien kanssa pitkin vuotta. Näin mahdolliset hiertävät asiat eivät jää painamaan vaan ne voidaan käsitellä mahdollisimman nopeasti.

 

Joukkueemme kevätkiireisiin kuuluu myös lisenssien, kesän harjoitusvuorojen, turnauksien ja piirin asioiden lisäksi myös perinteisesti oman turnauksen suunnittelu. Turnaushan pidetään aina elokuun lopussa ja tiedoksi kaikille joukkueen ulkopuolisille, että tänäkin vuonna turnaus tullaan taas pitämään Tapulin nurmikentillä 30.8. Kutsut pitäisi vain laittaa menemään mahdollisimman pikaisesti – kunhan nyt vain löytäisi sitä aikaa kaiken kiireen keskellä jakeluluetteloiden tekoon ja viestien lähettämiseen!