Syksyn merkit ovat jo ilmassa. Viimeiset turnaukset on vielä edessä, mutta muuten valmistaudutaan jo syksyyn ja talvikauteen. On aika hankkia talven treenivuoroja, suunnitella vanhempainpalaveria ja pojille ”kauden päättäjäisiä”. Pojistakin yhä useampi alkaa ilmoittelemaan treenipoissaoloista, koska lätkätreenit ovat alkaneet.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Viime viikonlopun turnaus Kaarinassa oli joukkueelta ponneton esitys. Syitä heikkoon menestykseen löytyy aina – ne jätettäköön nyt erittelemättä ja annetaan turnauksen painua muistojen joukkoon. Kaikki kunnia kuitenkin hyville vastustajille. Olimme sekajoukkueella kovatasoisessa seurassa. Turnaus päättyi osaltamme ”koillisen paikalliskamppailuun”, jossa kaksi toisilleen tuttua kyläjoukkuetta Atlantis ja PuiU ottivat mittaa (taas) toisistaan.

 

Viimeisten turnausten jälkeen lienee aika antaa poikienkin levätä pari viikkoa. Sen jälkeen voidaan lähteä uusin voimin talviharjoitteluun. Vielä tänä talvena meillä on hyvät harjoitteluajat Hyrylässä, mutta ensi vuonna joutunemme jo etsimään muita halleja. No, taivas’alla löytynee tilaa lämmitetyillä tekonurtseilla.